top of page
 • Is het tanden bleken schadelijk?
  Nee. Tanden-bleekset.nl/.be heeft er expliciet voor gekozen om neutrale gels te gebruiken die niet schadelijk zijn voor je tanden. Hierdoor krijg je op een natuurlijke manier witte tanden.
 • Hoe snel heb ik witte tanden?
  Met 1 compleet setje kun je een resultaat behalen van 2-3 tinten wittere tanden, binnen 1 week.
 • Is het verantwoord om zelf tanden te bleken?
  Ja, in samenwerking met mondhygieniste hebben wij een neutrale bleek gel op de markt gebracht waardoor het nu veilig is om thuis je tanden te bleken.
 • Is het mogelijk om mijn bestelling te volgen?
  Ja dat is mogelijk. Nadat wij jouw bestelling versturen ontvang je een track&trace code waarmee je jouw tanden bleekset kunt traceren.
 • Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten zijn GRATIS bij iedere bestelling boven de 40 euro. Daaronder kost het 4,50 euro binnen NL en 6,50 euro naar BE.
 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling krijg?
  Tijdens de feestdagen kan het in een enkel geval een paar dagen duren voordat je Tanden-Bleekset bezorgd wordt. Nederland: Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, de volgende dag (uitgezonderd weekend) in huis. Als je ervoor kiest de bestelling op te halen bij een Afleverlocatie, dan kun je je bestelling na 3 werkdagen ophalen bij het door jou gekozen verkooppunt. België: Bestellingen in België leveren wij binnen 48 uur!
 • Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Dat is zeker mogelijk. Ook storten wij het aankoop bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening. Let op! - Bij het retourneren van het product zullen de verzendkosten bij de koper van het product liggen (bij jou dus). - Uit hygiënisch oogpunt kunnen wij geen producten aannemen die al geopend zijn. Wanneer het product al geopend is, kunnen wij jouw aankoop prijs dan ook niet vergoeden.
 • Wat zit er in de nieuwe PAP+ bleekgel?
  Als je dit onthoud, ga je je volgende potje Scrabble wel winnen! ;) Ftaalimidoperoxycapronzuur (PAP) Een wetenschappelijk bewezen ingrediënt voor het bleken van tanden dat een veilig alternatief is voor peroxide. Het heeft geen negatieve bijwerkingen tijdens de oxidatie van verkleuring op je tanden, waardoor het effectief witter wordt. En dat zonder pijn of gevoeligheid. Hydroxyapatiet (HAp) Hydroxyapatiet is het hoofdbestanddeel van tanden. De PAP+-formule bevat een nano-synthetische versie die mineralen terug plaatst in beschadigde delen van het glazuur. Na verloop van tijd zal dit helpen om de beschermende lagen van de tand te versterken. Kaliumcitraat Een krachtig desensibiliserend middel dat helpt om lichaamsvloeistoffen minder zuur te maken en daardoor reeds bestaande gevoeligheid te verlichten. Het gaat naar binnen in je tand en door de zachte laag van dentine om de tandzenuw, om blijvende bescherming te bieden tegen pijn en gevoeligheid. Volledige ingrediëntenlijst: Glycerine, water, ftalimidoperoxycapronzuur, kaliumcitraat, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, hydroxyapatiet, PVP, kaliumhydroxide, natriumsacharine, aroma/pepermuntolie, mica, titaniumdioxide, piroctaan-olamin
 • Waarom is de bleekgel peroxide vrij (0% peroxide)?
  Thuisbehandelingen op basis van peroxide kunnen vaak schadelijk zijn voor uw tanden en tandvlees vanwege hun hoge zuurgraad. Naast deze zuurgraad maakt peroxide moleculen vrij die bekend staan als 'vrije radicalen' en die worden geassocieerd met het verlies van belangrijke mineralen uit je tanden. Deze effecten kunnen ernstige gevoeligheid en pijnlijke irritatie van uw tandvlees veroorzaken. Daarbij is het onder EU regels verboden om bleekgel met peroxide te verkopen wanneer je géén tandarts bent. Alleen tandartsen en mondhygiënisten mogen nog werken met een bleekmiddel dat 6% waterstofperoxide bevat. Gelukkig kun je ook tanden bleken zonder schadelijke stoffen als peroxide. Het gebruik van een non-peroxide bleekgel (zoals in onze Tanden-Bleekset) is 100% veilig voor je gebit. Er worden namelijk geen stoffen gebruikt, die je tandglazuur kunnen aantasten. Ondanks het ontbreken van peroxide is de bleekgel erg effectief. Dat komt door de combinatie met de krachtige bleeklamp, die zorgt voor mooie witte tanden. Je gebit zal niet spierwit worden, zoals in een tandpasta-reclame, maar -zoals je zelf al hebt gemerkt :)- je tanden krijgen een natuurlijke witte kleur.

Veelgestelde vragen

bottom of page